MODDERGAT - In museum ‘t Fiskershúske in Moddergat is tot 31 oktober 2021 de expositie ‘Stem van de Leegte’ van Kunstcollectief Ferm te zien. Vier kunstenaars hebben zich laten inspireren door de ‘Leegte’ van Moddergat. Het museum biedt nu ook het publiek de kans om een bijdrage te leveren aan deze expositie door een gedicht of verhaal in te zenden dat aansluit bij het thema ‘stem van de leegte’.

Afgelopen anderhalf jaar was een bewogen jaar voor iedereen. En iedereen heeft dit op zijn eigen manier beleefd en verwerkt. Wellicht dat zich dit geuit heeft in een verhaal of gedicht. Aansluitend bij de expositie die te zien is vragen we een bijdrage in de vorm van een gedicht of verhaal. Bezoekers kunnen met hun verhaal of gedicht vertellen wat ‘leegte’ voor hen betekent. Deze worden dan gebundeld en gepubliceerd.

Tot 3 oktober krijgt een ieder de kans om verhalen of gedicht op te sturen naar. Uit alle gedichten en verhalen wordt een selectie gemaakt die worden gepubliceerd en meegegeven aan bezoekers van de expositie. Alle gedichten en verhalen krijgen een mooie plek op de website van het museum. Insturen kan naar info@museummoddergat.nl.

Museum ’t Fiskershúske is van maandag tot zaterdag geopend van 10:00 – 17:00 uur. Voor alle informatie over de voorwaarden van het inzenden, kijk op www.museummodergat.nl