DOKKUM - Levenstherapeut Esther van der Werf geeft op zondag 16 juli haar vierde vertelling van de '11 steden Hartentocht' in de Bonifatiuskapel in Dokkum. Elke maand bezoek ze een andere stad en geef hier een vertelling uit hart en ziel. In Dokkum gaat het over de kracht van het hart, in zowel de kwetsbaarheid als in levensvreugde. Ieder mens maakt ervaringen mee, waardoor het hart zich sluit, bang wordt en hierdoor bang raakt om te voelen of om te verbinden.


Esther gebruikt de Friese Elfstedentocht als metafoor voor de barre tocht van een mensenleven. Want het leven kent soms flinke tegenslagen, maar is ook een hele mooie tocht. Een tocht over de reis van de ziel op zoek naar liefde. Met deze tocht wil ik mensen helpen herinneren dat ze alles in zich dragen wat ze nodig hebben om het leven aan te kunnen en dat liefde altijd bij hen blijft.
Tijdens een vertelling wil ik mensen helpen om weer in verbinding met zichzelf te komen, maar ook dat het leven kansen biedt. Bezoekers zullen ervaren dat het verhaal dat ik vertel over hen gaat. De verhalen geven bezoekers troost, hoop, aanmoediging, kracht en vertrouwen.

Schuif je aan op zondag 16 juli van 15.00 tot 16.30 uur? Kaarten bestel je online via www.esthervanderwerf.frl