FRANEKER - Piet Paulusma maakt niet alleen de transfer van SBS 6 naar MAX, maar switcht ook van brandstofpartner. Piet Paulusma rijdt vanaf 2020 op de brandstof van partner TanQyou en neemt hiermee afscheid van zijn eerdere brandstofpartner Firezone.

TanQyou is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe brandstofleverancier en partner van Piet Paulusma. De weerman gaat met deze sponsorovereenkomst de samenwerking aan met een innovatief en jong bedrijf dat alles omtrent het autorijden weer leuk wil maken. Op de brandstof van TanQyou rijdt Piet Paulusma het hele land af voor zijn weerspecials.

In de loop van 2020 wordt de samenwerking tussen Nederlands bekendste weerman en het mobiliteitsplatform TanQyou uitgebreid. Zo wordt later dit jaar een Piets Weer & Verkeer app door beide partijen gelanceerd. De app maakt het weer en verkeer inzichtelijker, waarbij Piet Paulusma zorgt voor de actuele weersinformatie en TanQyou de actuele verkeersinformatie levert.

Naast de samenwerking met Piet Paulusma, groeit TanQyou snel én wordt steeds bekender in de wereld van mobiliteit. Dit doen ze met hun eigen tankstation formule en apps zoals TanQyou Park. De tankervaring is bij TanQyou dan ook anders dan bij andere onbemande tankstations. Zo worden TanQyou klanten bij ieder bezoek herkend en begroet bij voornaam, worden alle transacties automatisch opgeslagen in een eigen online-brandstofadministratie en telt iedere liter automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.