LEEUWARDEN - Trommel je vriendinnen op, want op 30 maart is het tijd voor een heuse shopping spree. COSTES leeuwarden opent weer haar deuren na een grondige verbouwing. Het winkelpand is opgeknapt in lijn met het nieuwe winkelconcept van COSTES. De retailer staat bekend om hun prachtig ingerichte panden, waarin hun collecties op shop-inshop-achtige wijze worden gepresenteert.

COSTES viert de her-opening met een sweet treat: de eerste 200 bezoekers krijgen een giftcard cadeau ter waarde van €10, €25, €50, €100 of zelfs €250! Dat komt direct goed van pas, want het merk presenteert haar voorjaarscollectie vol frisse styles in pastel tinten, vrolijke prints en musthave accessoires. Kom je wat later op de dag? Dan krijg je bij elke aankoop vanaf €25 een Canvas tas cadeau.

Feestelijke Store Opening | 30 maart, 9:30. Nieuwestad 146, 8911 DB Leeuwarden


OVER COSTES
COSTES Fashion is een kledingmerk van Nederlandse bodem. Je kunt bij COSTES met al je vriendinnen terecht voor day-to-night outfits: van feestelijke jurkjes en office fits tot must-have jeans. De magie? COSTES ontwerpt ook echt voor jou én voor je vriendinnen, zo designen ze stijlvolle kledingstukken voor verschillende type vrouwen: van uitgesproken en rebels tot boho en basic. Ze willen iedere vrouw inspireren om haar eigen stijl te vinden, jij bent je eigen stylist!

COSTES werd in 2013 opgericht en heeft naast hun webshop, ook 38 winkels door heel Nederland.