DOKKUM - Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel uw eigen verhaal en meld uw woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in Noardeast-Fryslân hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel uw woonverhaal

Om de keuze te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners van Noardeast-Fryslân op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich in voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn.

Verkiezing 'Duurzaamste huis van Nederland'

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld uw woning voor 20 september aan voor de verkiezing. Meer lezen kan op Duurzamehuizenroute.nl.